Постійно діючий
ТРЕТЕЙСЬКИЙ СУД
при Асоціації Українських банків

Суддя Постійно діючого третейського суду при АУБ Олена Перепелинська підвищила кваліфікацію у Королівському інституту арбітрів Великобритані

Суддя Постійно діючого третейського суду при АУБ Олена Перепелинська підвищила кваліфікацію у Королівському інституту арбітрів Великобританії (FCIArb) : отримала статус дійсного члена Королівського інституту арбітрів Великобританії (FCIArb)

Королівський інститут арбітрів Великобританії (CIArb), заснований у Лондоні у 1915 році, відзначає у цьому році свій 100-річний ювілей. Це провідна професійна асоціація, що представляє інтереси спеціалістів у сфері альтернативного вирішення спорів (ADR) з усього світу.

Нараховуючи сьогодні біля 13 тисяч членів зі 120 країн світу, CIArb сприяє просуванню та розвитку арбітражу та інших форм ADR на міжнародному рівні.

CIArb – єдина міжнародна професійна асоціація у сфері ADR, яка поєднує переваги членства в асоціації та організації навчальних програм для спеціалістів у сфері ADR на міжнародному рівні. Таким чином CIArb забезпечує міжнародне визнання кваліфікації своїх членів, що також засвідчує їхню відповідність найвищим стандартам знань та досвіду у сфері ADR.

CIArb має три рівні членства:

(1) асоційований член (Associate - ACIArb) – який можуть отримати початківці у сфері ADR;

(2) член (Member – MCIArb) – який можуть отримати особи з певним досвідом у сфері ADR

(3) дійсний член (Fellow – FCIArb) - прирівнюється до найвищої академічної кваліфікації, визнаної на міжнародному рівні: експерти, що отримали її, пройшли навчання, успішно склали іспити та отримали відповідний диплом.

aub logo 100 cropped logo
 
 
 
 

При використанні матеріалів Третейського суду при АУБ цитуванння веб сторінки є обов'язковим

Сopyright © 2019.